Laatste Nieuws

Tiger King krijgt vervolgaflevering op Netflix

Wie dacht dat het verhaal van Tiger King voorbij was, heeft het mis. De true-crime documentaire van Netflix is de afgelopen tijd veelvuldig bekeken én besproken. Daarnaast heeft de actualiteit nieuwe zaken aan het licht gebracht en er komt dan ook een vervolgaflevering.

Extra aflevering

De laatste tijd is er veel gesproken over de indrukwekkende documentaire Tiger King. Kijkers vielen in de ene verbazing na de andere, maar daar blijft het niet bij. Jeff Lowe, de nieuwe huidige eigenaar van de dierentuin waar eerst Joe Exotic de baas over was, heeft het nieuws bekendgemaakt in een podcast van Kourtney Turner. Naar verwachting hoeven we niet lang te wachten op de nieuwe episode, want de makers van Tiger King komen deze week al langs.

Joe Exotic

De documentaire over Joe Exotic deed de laatste weken veel stof opwaaien. In de serie zien we hoe de eigenaar van een dierentuin vol katachtige niet alleen vrienden maakt. Als hij vervolgens ook nog eens een complot bedenkt om zijn grote rivale Carole Baskin om te leggen, stort zijn hele droomwereld in. Sinds de release van het eerste seizoen van Tiger King zijn er ook nieuwe zaken naar boven gekomen. Mogelijk worden ook die belicht in de extra aflevering.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de extra aflevering van Tiger King op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?