Laatste Nieuws

The Witcher: Seizoen 3 aangekondigd en héél véél eerste beelden

Dit najaar kunnen we eindelijk verder met The Witcher. Het tweede seizoen zal namelijk op 17 december verschijnen en daar gaat het allerminst bij blijven. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er ook een derde seizoen komt.

The Witcher universum

Het gaat dan ook hard met het universum van The Witcher. Na het eerste seizoen verscheen onlangs de animatiefilm Nightmare of the Wolf. Hierin kregen we een beeld van Vesemir, de leermeester van Geralt. Het is dan ook de inleiding voor The Witcher seizoen 2, waar Vesemir ook zijn intrede zal doen. Daar blijft het niet bij, want er wordt momenteel gewerkt aan Blood Origin. Dit is een prequel van The Witcher, waar eveneens de eerste beelden van zijn getoond (zie hieronder).

Seizoen 2 én seizoen 3 The Witcher

Op 17 december verschijnt het tweede seizoen van The Witcher, de makers kunnen alvast verder met het verhaal. Seizoen 3 is nu namelijk officieel besteld door Netflix en dit past in de lijn van de afgelopen weken. Showrunner Lauren S. Hissrich tekende namelijk recent een exclusieve deal met Netflix. In opmaat naar het tweede seizoen heeft Netflix nu alvast de eerste beelden getoond van Geralt met Ciri en een sneakpeek van Nivellen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?