Laatste Nieuws

The Witcher seizoen 2: Zeven nieuwe personages en terugkeer fanfavoriet

Het tweede seizoen van The Witcher brengt een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Zo zijn er zeven nieuwelingen aangekondigd voor het tweede seizoen van de reeks. Ook is bekend geworden dat een fanfavoriet terugkeert en dat we uiteraard de drie hoofdpersonages terugzien.

Nieuwe castleden

In het eerste seizoen van The Witcher maakten we al kennis met een internationale cast. Voor het tweede seizoen van de serie is ook weer alles uit de kast getrokken. Zo heeft onder meer Kristofer Hivju een rol te pakken in seizoen 2. Hij is bekend uit Game of Thrones en vertolkt in The Witcher de rol van Nivellen. Andere nieuwe gezichten zijn Paul Bullion (Peaky Blinders) als Lambert, Yasen Atour als Coen, Agnes Bjorn als Vereena, Thue Ersted Rasmussen als Eskel, Mecia Simson als Francesca en Aisha Fabienne Ross als Lydia.

The Witcher seizoen 2

Tegelijkertijd met de aankondiging van de nieuwe castleden werd ook duidelijk dat de opnames voor het tweede seizoen spoedig van start gaan. In dat tweede seizoen zien we ook Henry Cavill (Geralt van Rivia), Freya Allan (Ciri) en Anya Chalotra (Yennefer) terug. Daarnaast is er ook weer ruimte voor fanfavoriet Joey Batey (Jaskier). Een releasedatum voor The Witcher seizoen 2 is nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer The Witcher seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?