Laatste Nieuws

The Witcher krijgt een prequel-serie: Blood Origin

Het succes van The Witcher krijgt een vervolg. De serie zelf is onderweg naar het tweede seizoen, waarbij de opnames tussen alle coronaperikelen door worden gedraaid. Tegelijkertijd is er nu een tweede reeks aangekondigd, namelijk de live-actionprequel Blood Origin. Daarmee gaan we de verhalen voor The Witcher leren kennen.

Blood Origin

Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van de hoofdserie af. Daarin wordt het verhaal verteld van de allereerste Witcher. De serie laat ook de gebeurtenissen zien die plaatsvonden toen de werelden van monsters, mensen en elven één werden. Lauren Schmidt Hissrich, tevens verantwoordelijk voor The Witcher, gaat ook met Blood Origin aan de slag. Datzelfde geldt voor showrunner Declan de Barra.

Wereld van The Witcher

Het eerste seizoen van de prequel zal bestaan uit zes afleveringen. Wanneer de serie te zien zal zijn en wie de cast vormen is nog niet duidelijk. De Barra is al wel druk aan de slag. “Het is geweldig dat de wereld van The Witcher groter wordt. Ik hoop dat het nog meer fans zal opleveren.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?