Laatste Nieuws

The Walking Dead stopt na elf seizoenen, nieuwe spin-off aangekondigd

Verrassend nieuws vanuit de Verenigde Staten. Na elf seizoenen is het officieel gedaan voor The Walking Dead. De uiterst succesvolle serie krijgt nog een elfde seizoen, maar dan is het officieel klaar voor de reeks. Ondertussen werd er wel een derde spin-off aangekondigd.

Succesvolle serie

The Walking Dead ging in 2010 van start en groeide sindsdien uit tot één van de meest succesvolle series van het afgelopen decennium. Jarenlang stegen de kijkcijfers tot een aantal prominente gezichten uit de reeks verdwenen. Desondanks mogen we wel nog een tiende en elfde seizoen verwachten en beide seizoenen bestaan uit flink wat afleveringen. Zo werd het tiende seizoen vanwege de uitbraak van het coronavirus al verlengd met zes extra afleveringen.

Seizoen 11

Ook het elfde seizoen bevat nog flink wat afleveringen. Seizoen 11 bestaat uit in totaal 24 afleveringen. Naar verwachting zal de reeks nog doorlopen tot het einde van 2022. Daarna is het wachten tot de afleveringen op Netflix verschijnen. Ondertussen mogen we ons ook opmaken op een nieuwe spin-off. Daarin komen we meer te weten over Daryl Dixon en Carol Peletier. Die serie wordt in 2023 verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer The Walking Dead seizoen 10 op Netflix in België verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?