Laatste Nieuws

The Walking Dead seizoen 10 in december op Netflix

Netflix kondigde eind september aan dat fans van The Walking Dead op maandag 5 oktober aan de slag konden met het tiende seizoen van The Walking Dead. Met de binnenkort-functie van Netflix was echter de datum van dinsdag 6 oktober te zien. Inmiddels blijkt dat beide data niet kloppen. Fans van The Walking Dead zullen nog tot en met 1 december geduld moeten hebben, zo laat Netflix nu weten.

Vertraagd

Netflix liet recent tot grote verrassing weten dat het tiende seizoen van The Walking Dead al razendsnel naar de streamingdienst zou komen. Zodra de seizoensfinale op zondag 4 oktober zou zijn uitgezonden bij AMC, zou het tiende seizoen binnen één tot twee dagen online geplaatst worden op Netflix. Later bleek dat die release echter vertraging heeft opgelopen.

December

Zowel op maandag als op dinsdag verscheen het seizoen tenslotte niet online. Nu heeft Netflix via Twitter laten weten dat de release van seizoen 10 is vertraagd. “Helaas hebben we slecht nieuws over The Walking Dead seizoen 10. De release is namelijk onverwachts opgeschoven naar december 😢. Je mag absoluut boos zijn en in capslock reageren. Het mag”, aldus Netflix. De nieuwe releasedatum is 1 december geworden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?