Laatste Nieuws

The Walking Dead: Seizoen 10 krijgt finale, seizoen 11 uitgesteld

Comic Con 2020 heeft heel wat nieuws met betrekking tot The Walking Dead met zich meegebracht. Het evenement gaat dit jaar niet door op de manier zoals we dat gewend zijn, maar door middel van een online panel is wel heel wat duidelijk geworden.

Extra afleveringen seizoen 10

Tijdens de Comic Con werd duidelijk dat het tiende seizoen van The Walking Dead nog niet is afgelopen. Door de uitbraak van het coronavirus konden de opnames niet volledig worden afgerond. Nu blijkt dat de laatste opnames wel hebben plaatsgevonden en is duidelijk dat aflevering zestien in de Verenigde Staten uitgezonden gaat worden op 4 oktober. Daarnaast komen er zes extra afleveringen voor seizoen 10, maar een releasedatum daarvoor is nog onduidelijk.

Seizoen 11

De makers van The Walking Dead hebben ervoor gekozen om extra seizoenen toe te voegen aan seizoen 10, omdat een elfde seizoen langer op zich laat wachten. Pas in 2021 keert The Walking Dead terug. Wanneer fans weer aan de slag mogen met nieuwe afleveringen, is voor nu lastig te voorspellen. Mochten de opnames niet geteisterd meer worden door coronaperikelen, dan wordt gedacht aan een release van de extra afleveringen in het voorjaar van 2021 en seizoen 11 in oktober 2021.

The Walking Dead seizoen 10 op Netflix

In België wachten we op Netflix momenteel op het tiende seizoen van The Walking Dead. Seizoen 9 werd toegevoegd op het moment dat de uitzendingen van seizoen 10 begonnen in de Verenigde Staten. Op seizoen 10 lijken we langer te moeten wachten nu de extra afleveringen nog even op zich laten wachten.

Wil jij als eerste weten wanneer The Walking Dead seizoen 10 op Netflix in België verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?