Laatste Nieuws

The Walking Dead seizoen 10 komt al heel snel op Netflix

We hoeven niet lang meer te wachten tot het tiende seizoen van The Walking Dead online verschijnt op Netflix. De streamingdienst is er razendsnel in geslaagd om alle afleveringen van seizoen 10 naar zijn dienst te halen. Zo verschijnt zondag de seizoensfinale van seizoen 10 bij AMC en wordt het tiende seizoen vervolgens één dag later op Netflix gelanceerd.

Vertraging

De uitzendingen van The Walking Dead liepen eerder dit jaar grote vertragingen op bij AMC. Door de uitbraak van het coronavirus konden namelijk niet alle opnames worden gedraaid. Daardoor was er geen seizoensfinale. Tot komende zondag 4 oktober, want dan wordt de laatste aflevering van het seizoen uitgezonden. Op maandag 5 oktober, één dag later, komen de zestien afleveringen van het tiende seizoen vervolgens naar Netflix.

Meer afleveringen

Met de release van de zestien afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead blijkt het nog niet over voor seizoen 10. Mede door alle coronaperikelen werden namelijk zes extra afleveringen besteld die ergens begin 2021 in Amerika verschijnen. Inmiddels is ook duidelijk dat de reeks in 2022 terugkeert voor een elfde en tevens slotseizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?