Laatste Nieuws

The Umbrella Academy seizoen 2 officieel aangekondigd

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het hoge woord er eindelijk uit. The Umbrella Academy keert terug voor een tweede seizoen bij Netflix. Op het officiële Twitter-account van de serie is het nieuws bekendgemaakt.

Superheldenserie

The Umbrella Academy werd op 15 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De serie vertelt het verhaal van zeven kinderen die worden geadopteerd door een miljardair en getraind worden tot The Umbrella Academy. De laatste jaren hebben de kinderen geen contact meer met elkaar gehad, maar dat verandert als hun vader is overleden en iedereen weer bijeenkomt.

Ze komen er snel achter dat ze met hun superkrachten de wereld moeten redden. Ondanks hun inspanningen zagen we in het slot van The Umbrella Academy dat de wereld op instorten staat, alhoewel groep kinderen wel wordt ‘gered’.

The Umbrella Academy seizoen 2 aangekondigd

Nog voor het eerste seizoen van The Umbrella Academy was verschenen, ging het gerucht al rond dat er een vervolg zou komen. Toch wachtte Netflix even de kijkcijfers af en heeft het nu pas aangekondigd dat er daadwerkelijk een tweede seizoen komt. The Umbrella Academy seizoen 2 wordt in 2020 op Netflix verwacht en bestaat opnieuw uit tien afleveringen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als The Umbrella Academy seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!