Laatste Nieuws

The Umbrella Academy seizoen 2 heeft releasedatum

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy heeft een releasedatum op Netflix gekregen. Vanaf 31 juli kunnen we op Netflix aan de slag met het complete tweede seizoen van de reeks. Dat werd bekendgemaakt door middel van onderstaand filmpje.

Lang wachten

Fans van The Umbrella Academy hebben lang moeten wachten op de release van het tweede seizoen. Zo verscheen het eerste seizoen in februari 2019 online en moeten we wachten tot 31 juli voordat het tweede seizoen online komt. Dat terwijl al vrij snel duidelijk was dat er ook een tweede seizoen zou komen.

Kinderen met superkrachten

In The Umbrella Academy worden we meegenomen naar een aantal kinderen die geboren zijn in de jaren’80. Opmerkelijk genoeg bevielen hun moeders allemaal op dezelfde dag, zonder dat ze daarvoor zwanger waren.

Zeven van de kinderen worden geadopteerd door een miljardair die ze traint tot The Umbrella Academy. Nu de vader na zeventien jaar is overleden komt de groep weer bij elkaar om de wereld te redden. In seizoen 2, dat op 31 juli verschijnt, gaat het verhaal verder.

Bekijk de aankondiging van The Umbrella Academy seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?