Laatste Nieuws

The Umbrella Academy officieel vernieuwd voor derde seizoen

The Umbrella Academy is officieel vernieuwd voor een derde seizoen. In de laatste maanden verschenen al meerdere berichten omtrent een derde seizoen, maar het wachten was op de officiële bevestiging van Netflix. Die is inmiddels gegeven. De opnames voor seizoen 3 staan al gepland.

Wereld redden

The Umbrella Academy keerde drie maanden geleden terug voor een gloednieuw seizoen. Nadat het eerste seizoen ons achterliet met een grote cliffhanger, zagen we in seizoen 2 hoe de tijd werd teruggedraaid naar de jaren’60. Alle personages pakten hun eigen leven weer op tot Five de groep weer samenbracht om de wereld te redden. Alhoewel dat lukte, keerde iedereen uit de groep terug naar hun eigen tijd met grote verrassingen.

The Umbrella Academy seizoen 3

Inmiddels is duidelijk dat The Umbrella Academy terugkeert voor een derde seizoen. De cast van seizoen 2 keert terug voor seizoen 3, evenals showrunner Steve Blackman. Seizoen 3 bestaat opnieuw uit tien afleveringen en de opnames lopen van 1 februari tot en met augustus. Naar verwachting verschijnt het derde seizoen van The Umbrella Academy begin 2022 op Netflix. Daarmee houdt de dienst vast aan de periode van ongeveer anderhalf jaar tussen de release van de seizoenen.

Wil jij als eerste weten wanneer The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?