Laatste Nieuws

The Umbrella Academy 3 vijanden bekend: The Sparrows

In het derde seizoen van The Umbrella Academy gaat de groep kennis laten maken met hun grootste uitdagers: The Sparrows. In het laatste shot van seizoen 2 waren ze al kort te zien, nu zijn alle personages voorgesteld. En zoals verwacht keert Ben terug, maar wel in een compleet nieuwe rol.

Ben is nu een Sparrow

Voor het tiendelige derde seizoen van The Umbrella Academy zijn de nieuwe castleden aangekondigd. Daarin zal Justin H. Min opnieuw in de huid kruipen van Ben, maar wel als een volledig ‘nieuw’ personage. Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez en Cazzie David zijn nieuw in de serie. Net zoals een mysterieus blok!

The Sparrows in The Umbrella Academy

Door het tijdreizen van de leden van The Umbrella Academy én doordat ze een gesprek hebben gehad met Sir Reginald Hargreeves in de jaren’60 lijkt het erop dat hij een volledig nieuw team heeft gevormd. Op de dag dat alle wonderkinderen werden geboren, heeft Hargreeves alleen Ben opnieuw in huis gehaald en daarnaast andere pas geboren kinderen aan zich verbonden om een succesvoller team te vormen.

Marcus (Sparrow No. 1), Ben (No. 2), Fei (No. 3), Alphonso (No. 4), Sloane (No. 5) en Jayme (No. 6) hebben de plaatsen ingenomen in het huis van Hargreeves, net zoals een mysterieus blok. C.G. Cube is Christopher, oftewel Sparrow No. 7. De zes resterende leden van The Umbrella Academy zullen opnieuw te zien zijn. In februari zullen de opnames gaan beginnen in Toronto. Het zal erg afhangen van de omstandigheden waarin de opnames plaats vinden of het derde seizoen nog in 2021 te zien zal zijn op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?