Laatste Nieuws

The Stranger wordt na Safe volgende Coben-serie op Netflix

Safe Netflix

In navolging van Safe mogen we binnenkort een tweede serie op Netflix verwachten van de hand van Harlan Coben. Netflix heeft vorig jaar een deal gesloten om een groot deel van zijn boeken te mogen verfilmen. The Stranger wordt daarvan de volgende.

Limited serie

Netflix heeft met de deal om de boeken van Harlan Coben te mogen verfilmen een ideale manier te pakken om meer limited series aan te kunnen bieden. Dat gebeurde in 2018 al met het succesvolle Safe waarin een hoofdrol was weggelegd voor Michael C. Hall. Zijn opvolger wordt The Stranger, een achtdelige thrillerserie. The Stranger gaat in maart 2019 in productie met hetzelfde team dat eerder klaar stond voor Safe. Een releasedatum voor de nieuwe limited serie is nog niet bekend.

Richard Armitage in de hoodfrol

Waar voor Safe gekozen werd voor de al uit Dexter bekend Michael C. Hall, is ook voor de hoofdrol van The Stranger niet gekozen voor een onbekende. Richard Armitage krijgt de eer om de rol van Adam Price in te vullen. Armitage speelde eerder al in onder meer in The Hobbit en Robin Hood. In The Stranger speelt Armitage een gelukkige echtgenoot die vader is van twee kinderen. Als hij een geheim te horen krijgt over zijn vrouw, verandert echter zijn hele wereld en komt hij terecht in een wereld van samenzweringen en gevaar. Het verhaal van de serie is gebaseerd op het boek dat we in België kennen als De Vreemde.