Laatste Nieuws

The Society vernieuwd voor tweede seizoen

Het verhaal van The Society is nog niet klaar. Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat er een tweede seizoen is besteld van de reeks. Het nieuws werd bekend door middel van een video waarin de cast laat weten dat er ‘groot nieuws’ te melden valt. Dat nieuws is dat The Society een vervolg krijgt.

The Society
The Society is een Netflix Original waarin het draait om Becca en haar vrienden. De groep tieners gaat op reis om het einde van het jaar te vieren, maar als ze terugkeren in het kleine plaatje Connecticut is iedereen vermist. Het is onmogelijk voor de tieners om contact op te nemen met hun ouders, ze staan er nu echt alleen voor. Lukt het de groep om zich in deze moeilijke periode staande te houden?

The Society seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van The Society. De reeks keert in 2020 terug voor zijn tweede seizoen en dat is maar goed ook, want kijkers bleven na seizoen 1 achter met flink wat vragen. In seizoen 2 krijgen we volgens het filmpje ‘meer antwoorden’. Onder meer over Charlie en de vader van het kindje van Becca. Het eerste seizoen van The Society verscheen in mei 2019. Een releasedatum voor het tweede seizoen is nog niet bekend.

Bekijk de aankondigingsvideo

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?