Laatste Nieuws

The Society na vernieuwing nu toch geannuleerd

Slecht nieuws voor wie al reikhalzend uitkeek naar een tweede seizoen van The Society. Netflix heeft besloten dat er toch geen vervolg gaat komen. Ondanks dat de reeks eerder kon rekenen op verlenging, blijkt nu dat er mede door de coronacrisis geen tweede seizoen komt.

Budget

Eigenlijk hadden de opnames van het tweede seizoen van The Society al lang afgerond moeten zijn, maar door de uitbraak van het coronavirus kon de productie niet starten. Het plan was dan ook om de opnames, die gepland stonden voor het voorjaar, te verschuiven naar september. Uiteindelijk bleek dat echter niet haalbaar. “We hebben de zeer moeilijke beslissing moeten maken om niet verder te gaan met het tweede seizoen van The Society”, laat Netflix in een statement weten aan Deadline.

Coronavirus

Daarmee is The Society de eerste Netflix serie die al vernieuwd was, maar toch het slachtoffer is geworden van het coronavirus. Omdat de opnames namelijk onzeker waren en het budget flink zou worden overschreden, werd vervolgens maar besloten de stekker uit de serie te trekken. Recent werd ook White Lines al geannuleerd en de verwachting is dat er in de komende weken nog veel titels volgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?