Laatste Nieuws

The Sinner seizoen 3 in mei op Netflix

Eindelijk is het derde seizoen van The Sinner in aantocht op Netflix in België. Terwijl seizoen 3 al tijdenlang te bekijken is in andere landen, bleef de release in België lange tijd achterwege. Vanaf 23 mei komt daar verandering in en kunnen we aan de slag met het gehele derde seizoen van de anthologie-serie.

Matt Bomer

In het derde seizoen van The Sinner is de hoofdrol weggelegd voor Matt Bomer. Hij is bekend als Neal Caffrey uit White Collar, maar ook te zien geweest als Superman en als Donovan in American Horror Story. In The Sinner vertolkt Matt de rol van Jamie, een zeer gerespecteerde leraar. Daarnaast is er een rol voor Chris Messina (You’ve Got Mail) als Nick Haas, een schoolvriend van Jamie. Jamie is een inwoner uit Dorchester en aanstaande vader die naar detective Harry Ambrose kijkt voor ondersteuning in de nasleep van een ongeluk.

Meer seizoenen

In de eerdere seizoenen was ook al een rol weggelegd voor Ambrose. In het eerste seizoen werd de detective geconfronteerd met de bizarre moord van Cora Tannetti. In het tweede seizoen draaide het om de moord van Julian Walker. Inmiddels is ook al duidelijk dat fans zich mogen opmaken voor een vierde seizoen. USA Network bestelde in de zomer van 2020 nog meer nieuwe afleveringen. Ook daarvoor keert Ambrose terug.

Bekijk de trailer voor The Sinner seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?