Laatste Nieuws

The Sinner komt eindelijk naar Netflix

The Sinner Netflix

The Sinner komt nog deze maand naar Netflix. Eén van de meest populaire series van het moment werd in de nazomer van 2017 gelanceerd en verscheen in diverse landen vrij snel op Netflix. In België moest er helaas worden gewacht, doordat de rechten elders lagen. Dat wachten is nu voorbij, want op 25 november verschijnt het eerste seizoen.

The Sinner: Engste serie ooit?

Bij het verschijnen van The Sinner ontstond er veel reuring rondom de serie. Met Jessica Biel in de hoofdrol werd de thriller namelijk omschreven als de engste serie ooit. Met name de eerste aflevering was beangstigend. Waar in crimeseries vaak wordt gezocht naar de dader, een zogenaamde whodunit, was in The Sinner vanaf het eerste moment duidelijk wie de dader was. Maar waarom, dat was de grote vraag in deze whydunit.

Een brute moord op klaarlichte dag

Rechercheur Harry Ambrose wordt geconfronteerd met een bizarre zaak. Cora Tannetti (gespeeld door Jessica Biel) is een doodgewone jonge moeder, maar vanuit het niets vermoord ze op klaarlichte dag een man. De wijze waarop is gruwelijk en roept ontzettend veel vragen over. Tannetti heeft zelf alleen geen idee waarom ze dit deed. Aan Ambrose de taak om het motief van de vrouw en haar verleden te achterhalen. Waar The Sinner in eerste instantie bedoeld was als miniserie, werd door het grote succes besloten om een vervolg te maken. Biel bleef betrokken als producer en Ambrose werd de rode draad. In het tweede seizoen nam hij namelijk weer een gruwelijke zaak op zich.

Bekijk de trailer van The Sinner