Laatste Nieuws Trailers

The Siege of Jadotville; filmkaskraker van Netflix?

the-siege-of-jadotville-netflix

Met The Siege of Jadotville kan Netflix wel eens de eerste kaskraker te pakken te hebben. In het afgelopen jaar verschenen er diverse films van de streamingdienst. Hier zaten aardige titels bij, maar veelal voor een kleinere doelgroep. De trailer van de verfilming van een waargebeurde oorlogsverhaal heeft alles in zich voor een toptitel.

Iers Bataljon onder bezetting in Congo

The Siege of Jadoville gaat over een 150 man tellend Iers bataljon wat in 1961 onder bezetting kwam te staan van 3000 Congolezen, aangestuurd door Franse en Belgische huurlingen werkend voor de lokale mijnbouwbedrijven. Commandant Patrick Quinlan (gespeeld door Jamie Dornan, The Fall) en zijn mannen toonden ongelofelijke moed tegenover de enorme macht van de Franse commandant (Guillaume Canet, The Beach) die hen met zijn troepen trachtte te verdrijven.

De regie van The Siege of Jadotville is in handen van Richie Smyth, bekend als reclame- en videoclipregisseur voor onder andere U2 en Bon Jovi, en het script werd geschreven door Kevin Brodbin (Constantine). Naast Jamie Dornan en Guillaume Canet zijn ook Emmanuelle Seigner, Jason O’Mara, Mikael Persbrandt en Mark Strong te zien. The Siege of Jadotville verschijnt exclusief op Netflix op 7 oktober.

Bekijk alvast de trailer van The Siege of Jadotville

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?