Laatste Nieuws

The Ranch na vier seizoenen klaar bij Netflix

The Ranch komt na vier seizoenen ten einde. De serie ging in 2016 van start met hoge verwachtingen door de hoofdrollen van Ashton Kutcher en Danny Masterson uit That ’70s Show. Toch verliep niet alles binnen de show vlekkeloos.

Van komedie tot drama

The Ranch begon als een echte komedieserie. Die humor probeert de serie nog steeds te waarborgen, maar gezien de omstandigheden rondom Colt Bennett (Kutcher) is de serie ook aardig veranderd in een dramaserie. Iedereen rondom Colt beleeft diepe dalen en steeds vaker vloeien de trainen rijkelijk.

Ontslag Masterson

Ook buiten de show om verliep niet alles op rolletjes. Zo werd Rooster in het derde seizoen uit de serie geschreven nadat hij ontslagen was. Danny Masterson werd beschuldigd van seksueel misbruik en dat koste hem zijn baan bij The Ranch.

The Ranch seizoen 4 op Netflix

Ashton Kutcher, die naast acteur ook één van de schrijvers van de serie is, heeft het nieuws omtrent het einde van de serie naar buiten gebracht via Twitter. De eerste tien afleveringen van het slotseizoen verschijnen later dit jaar, de overige tien afleveringen volgen in 2020.

Het gerucht dat The Ranch na vier seizoenen zou stoppen, ging overigens al langer. De acteurs waren tenslotte vastgelegd voor in totaal vier seizoenen. Wil jij als eerste weten wanneer The Ranch seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?