Laatste Nieuws

The Rain krijgt derde en laatste seizoen

Nog één keer zal The Rain terugkeren. De Deense serie is twee seizoenen onderweg en Netflix heeft bekendgemaakt dat er een derde seizoen is besteld. Dat is dan wel tevens gelijk het laatste seizoen dat we mogen verwachten van Simone en Rasmus.

Apocalyptische wereld

Scandinavië wordt weggevaagd door een dodelijke regenstorm die over het gebied raast. Een aantal mensen zijn gewaarschuwd en hebben een netwerk van bunkers aangelegd. Zo ook de ouders van Simone en Rasmus, die erin slagen om de twee kinderen veilig onder te brengen. Ze groeien vervolgens samen ondergrond op, tot het eten op is. Dan wagen ze zich voor het eerst naar buiten.

Al snel komen ze andere overlevenden tegen, die allemaal hun eigen verhaal hebben hoe ze de regen hebben weten te omzeilen. De groep gaat als eerste op zoek naar eten, want er moeten meerdere bunkers zijn. Het is het vertrekpunt van een spannende serie.

Slotseizoen in 2020

In mei van 2019 verscheen het tweede seizoen, exact een jaar na de start van The Rain. Het seizoen eindigde met een grote cliffhanger, waardoor een derde seizoen eigenlijk niet uit kon blijven. Nu is deze dus besteld, maar het is tegelijkertijd wel het slotseizoen. Netflix kondigt aan dat The Rain seizoen 3 in 2020 op de streamingdienst te zien zal zijn, voorlopig ligt het voor de hand dat dit wederom in het voorjaar zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?