Laatste Nieuws

The Rain keert in 2019 terug voor een tweede seizoen

The Rain Netflix

The Rain krijgt een tweede seizoen op Netflix. De allereerste Deense Netflix Originals Serie werd op 4 mei jongstleden pas gelanceerd, nu is er dus al een nieuw seizoen aangekondigd. Deze zal in 2019 verschijnen.

Een dodelijke regen trekt over Scandinavië

In The Rain leven we in een apocalyptische wereld. Simone en haar jonge broertje Rasmus worden met haar ouders in allerijl meegenomen richting een bunker. Er komt een dodelijke regen aan, die volledig Scandinavië zal uitroeien. Door onvoorziene omstandigheden blijven Simone en Rasmus alleen over en leven ze zes jaar lang in de veilige bunker. Zodra het eten op is moeten ze toch naar buiten en komen in een wereld terecht die ze niet meer kennen. Ze voegen zich bij een groep jonge overlevers en proberen vooral zelf te overleven.

Vergelijk met Lost en The 100

De serie werd direct vergeleken met zowel Lost als The 100. De verwachtingen waren hoog, de recensies zeer wisselend. Netflix had uiteindelijk niet lang nodig om een nieuw seizoen te bestellen. Deze zal in 2019 verschijnen, wanneer exact is nog niet duidelijk.

Wil je direct weten wanneer The Rain seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.