Laatste Nieuws

The Punisher seizoen 2 heeft releasedatum te pakken

Marvel's The Punisher Netflix

Het duurt niet lang meer voordat we The Punisher seizoen 2 op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst maakte via zijn officiële kanalen bekend dat het tweede seizoen van de Marvel-serie vanaf 18 januari 2019 te bekijken is. Alle afleveringen worden op die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod. Ook is een nieuwe teaser verschenen.

The Punisher seizoen 2

The Punisher seizoen 2 kent een aantal nieuwe gezichten, maar ook een aantal oude bekenden. Uiteraard keert Jon Bernthal terug als Frank Castle en is Amber Rose Revah weer te zien als Dinah Madani. Voor Deborah Ann Woll is wederom de rol weggelegd van Karen Page en zij gaat een cruciale rol spelen in seizoen 2.

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe gezichten. Zo kruipt Josh Stewart in de huid van John Pilgrim, een man die een leven vol geweld achter de rug heeft en nu door omstandigheden gedwongen wordt om Frank Castle’s wereld binnen te treden. Floriana Lima speelt Krista Dumont, een slimme medelevende en gedreven psychotherapeut voor militaire veteranen, en Giorgia Whigham vertolkt de rol van Amy Bendix.

Toekomst Marvel op Netflix

Mogelijk is The Punisher seizoen 2 één van de laatste Marvel-seizoenen die we kunnen bekijken op Netflix. In de afgelopen maanden werden Daredevil, Iron Fist en Luke Cage gecanceld. Naast The Punisher was Jessica Jones de enige Marvel-serie waar nog een nieuw seizoen van op de planning stond. Met de plannen van Disney en een eigen streamingdienst in het achterhoofd, lijken de Marvel-series op Netflix hun beste tijd gehad te hebben. Het ziet er dan ook niet naar uit dat er nog een derde seizoen van The Punisher komt op Netflix.

Releasedatum The Punisher seizoen 2

Netflix heeft aangekondigd dat The Punisher seizoen 2 vanaf vrijdag 18 januari bij Netflix te bekijken is. Het tweede seizoen telt dertien afleveringen. Op YouTube is ook een video verschenen met nieuwe beelden van seizoen 2, die zijn hieronder te bekijken.