Laatste Nieuws

The Punisher krijgt razendsnel een tweede seizoen

The Punisher is in goede aarde gevallen bij zowel de kijkers, critici als verantwoordelijken bij Netflix. De vijfde Marvel-personage met een eigen Netflix-serie heeft namelijk binnen een maand na de release al een verlenging gekregen. Er komt een tweede seizoen van The Punisher.

Dankzij bijrol in Daredevil een eigen serie

Netflix zou origineel de vier Defenders een eigen serie geven. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zijn verschenen en in het tweede seizoen van Daredevil was er een rol voor The Punisher. Hij ging net een stap verder dan Daredevil en kwam daardoor toch behoorlijk tegenover de actieheld te staan.

The Punisher een zeer harde serie

De reacties op de rol van Frank Castle waren zo goed dat er besloten werd om een eigen serie te maken. Het eerste seizoen van The Punisher verscheen half november en daarin werd het verhaal verteld hoe Castle geworden is wie hij nu is. Het was een zeer harde serie met zwartere randen dan de andere Marvel-series. Het beviel de kijkers erg goed en die kunnen nu gaan uitkijken naar een tweede seizoen.

The Punisher seizoen 2 vermoedelijk in 2019

Een releasedatum voor The Punisher seizoen 2 is er nog niet gegeven, maar dit zal vermoedelijk 2019 worden. Het Marvel-jaar 2018 wordt geopend door Jessica Jones, die inmiddels een releasedatum heeft. In de rest van het jaar komen ook Luke Cage seizoen 2 en Daredevil seizoen 3. Voor 2019 is Iron Fist seizoen 2 al ingetekend en daar komt dan nu The Punisher bij.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?