Laatste Nieuws

The Princess Switch krijgt vervolg: Switched Again

De eerste kerstfilm voor 2020 is inmiddels aangekondigd. Zijn we druk aan het wachten op de kerstfilms van dit jaar, heeft Netflix nu al de eerste film voor 2020 bekendgemaakt. het gaat om een vervolg van The Princess Switch met opnieuw een hoofdrol voor Vanessa Hudgens.

Switched Again

Het vervolg van The Princess Switch gaat door het leven onder de naam Switched Again. In het eerste deel zagen we hoe een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses elkaar tegen het lijf lopen. Ze blijken super veel op elkaar te lijken en kiezen ervoor om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.

Een goed plan in eerste instantie, totdat de twee dames verliefd worden. In de nieuwe film doen ze opnieuw de wisseltruc en dat blijkt hard nodig als de liefde niet soepel loopt, maar dan komt er plots nog een dubbelganger in het spel met party girl Fiona.

Switched Again op Netflix

De release van Switched Again wordt in 2020 verwacht. Een precieze releasemaand is nog niet bekend, maar we lijken rekening te moeten houden met oktober of november. Ook dit jaar verschijnen heel wat nieuwe kerstfilms op Netflix.

Wil jij als eerste weten wanneer Switched Again op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?