Trailers

The Princess Switch 2: Switched Again heeft trailer + derde film

The Princess Switch keert deze maand terug met het vervolg. Vanessa Hudgens speelt opnieuw een dubbelrol in The Princess Switch: Switched Again. Dat is niet het enige, want er komt in 2021 ook een derde film van The Princess Switch.

Een bakker en een prinses

In 2018 was de kerstfilm een groot succes. Een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses lopen elkaar per ongeluk tegen het lijf en denken dat ze in de spiegel kijken. Ze lijken als twee druppels wat er op elkaar. Ze komen op het idee om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen. Het wordt alleen wat gecompenseerd als beide dames verliefd worden. Nu komt er dus een tweede verhaal.

Een derde lookalike: Fiona

In The Princess Switch: Switched Again zal Vanessa Hudgens opnieuw in de huid kruipen van de hertogin van Montenaro (Margaret) en Stacy. De twee hebben elkaars hulp nodig wanneer de liefde even niet zo soepel gaat. En dat gaat helemaal mis wanneer er nog een lookalike op de stoep staat: party girl Fiona. In 2021 zal er een derde film van The Princess Switch verschijnen. Hiervan is de titel nog niet bekend. Wel is de trailer van de tweede film nu verschenen.

Bekijk de trailer van The Princess Switch: Switched Again

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?