Laatste Nieuws

The Order seizoen 2 nu al besteld

Het eerste seizoen van The Order is nog geen maand bij Netflix te bekijken en het tweede seizoen is al besteld. De streamingdienst heeft tien nieuwe afleveringen besteld van de vampierenserie. The Order keert in 2020 terug voor zijn vervolg.

The Order

The Order is afkomstig van Dennis Heaton en Shelley Eriksen. In de serie draait het om Jack Morton (Jake Manley) die terechtkomt bij een geheime orde genaamd The Order. Hij wordt toevertrouwd aan een wereld vol magie en monsters.

Als Jack dieper in de geheimen graaft, ontdekt hij donkere familie geheimen en stuit hij op een ondergronds gevecht tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie. Zowel Jake Manley als Sarah Grey (Alyssa) keren terug voor het tweede seizoen van de Netflix Original.

The Order seizoen 2 nu al besteld

De verwachtingen voor The Order waren vanaf het begin hoog. Niet voor niets werd de serie al vergeleken met The Vampire Diaries. Nu is duidelijk geworden dat de serie binnenkort terugkeert voor zijn vervolg. Het tweede seizoen telt tien afleveringen en de opnames gaan in de zomer van start in Vancouver. De release voor seizoen 2 staat gepland voor 2020. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als The Order seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!