Laatste Nieuws

The Order geannuleerd, Space Force vernieuwd

Netflix heeft dit weekend gebruikt voor goed en slecht nieuws op het gebied van vernieuwingen. The Order heeft te horen gekregen dat het na twee seizoenen klaar is voor de reeks, terwijl Space Force juist kan rekenen op een vervolg.

The Order

The Order keert niet meer terug. Na de release van het tweede seizoen van de reeks was het al lange tijd stil en nu heeft bedenker Dennis Heaton laten weten dat er ook echt geen derde seizoen gaat komen. “Voor twee seizoenen was ik trots om met een fantastische cast en crew te mogen werken aan The Order. Het was één van de beste ervaringen van mijn leven. Helaas zullen we niet meer terugkeren voor een nieuw seizoen.”

Space Force

Voor Space Force daarentegen was er dan juist wel goed nieuws. De komedieserie met Steve Carell heeft te horen gekregen dat er een tweede seizoen komt. In het eerste seizoen van Space Force zagen we al hoe de makers aan de slag gingen met een idee van president Donald Trump om een leger in de ruimte neer te zetten. Dat verwerkten zij op komische wijze tot een serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?