Laatste Nieuws

Releasedatum en eerste beelden van The OA seizoen 2

Het tweede seizoen van The OA is in aantocht. Fans hebben lang moeten wachten op een vervolg van de populaire sci-fi-serie, maar aan dat wachten komt zeer binnenkort een eind. Netflix heeft namelijk laten weten dat The OA op 22 maart terugkeert bij de streamingdienst. Ook is een trailer naar buiten gebracht van het tweede deel.

Prairie Johnson

In het eerste seizoen van The OA maakten we kennis met Prairie Johnson (Brit Marling). Zeven jaar lang was ze totaal onvindbaar, totdat ze ineens weer opduikt. Haar familie merkt al snel dat Prairie niet meer zo is als vroeger. Er is veel gebeurd in de tijd dat ze weg is geweest. Maar waar is ze al die tijd geweest en wat heeft haar bezig gehouden? In het eerste seizoen kregen we al aardig wat antwoorden en in het vervolg komen we nog veel meer te weten over Prairie.

The OA seizoen 2
Uit de trailer wordt al het één en ander duidelijk over het verhaal van seizoen 2. Zo is er een hoofdrol weggelegd voor Kingsley Ben-Adir. Hij speelde eerder in onder meer World War Z en kruipt voor The OA in de huid van Karim Washington. Karim is een privédetective die woonachtig is op een boot en die te maken krijgt met een vermissingszaak. De jonge vrouw Michelle Vu is plots verdwenen nadat ze een online spel speelde.

Als hij The OA op zijn pad treft, gaan de twee samenwerken om de vermissingszaak op te lossen. Ook wordt in seizoen 2 duidelijk dat het Prairie gelukt is om een alternatieve versie van zichzelf te maken. Die versie woont niet in Midwest en is nooit gekidnapt geweest of mee geëxperimenteerd. Wel is die versie rijk en woonachtig in San Francisco.

Releasedatum The OA seizoen 2

Netflix heeft via YouTube de trailer naar buiten gebracht van het tweede seizoen. Tegelijkertijd met het naar buiten brengen van die trailer, is ook duidelijk geworden dat we vanaf 22 maart aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de serie. De eerste beelden van seizoen 2 zie je hieronder.