Laatste Nieuws

The Missing spin-off Baptiste heeft releasedatum op Netflix

The Missing Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer we de spin-off van The Missing bij de streamingdienst mogen verwachten. The Missing liep twee seizoenen en werd vervolgens geannuleerd. Wel werd er ondertussen gewerkt aan een spin-off over rechercheur Julien Baptiste. De spin-off genaamd The Baptiste wordt in juni op Netflix verwacht.

The Missing

Als de zoon van Tony en Emily verdwijnt tijdens een WK-wedstrijd tussen Frankijk en Brazilië, zetten zij alles op alles om Oliver terug te vinden. Ondertussen zijn er echter ook flinke vermoedens dat zij misschien zelf wel iets te maken hebben met de vermissing. Ze worden dan ook niet heel serieus genomen. Als Oliver tien jaar na dato nog niet terug is gevonden, krijgt Tony hulp van Baptiste. Voor de serie hebben onder meer opnames plaatsgevonden in Brussel, Halle, Alsemberg, Huy en Charleroi.

Baptiste op Netflix

Na twee seizoenen werd bekend dat het verhaal van The Missing klaar was. Wel werd er achter de schermen gewerkt aan een spin-off over rechercheur Julien Baptiste. Het eerste seizoen van die spin-off genaamd Baptiste werd eerder dit jaar uitgezonden bij BBC en wordt sinds 30 april uitgezonden bij Eén. Nu is duidelijk dat de serie ook razendsnel naar Netflix komt. Op 17 juni worden de zes nieuwe afleveringen toegevoegd aan het aanbod van Netflix.