Laatste Nieuws

The Lincoln Lawyer wordt Netflix-serie met Garcia-Rulfo

The Lincoln Lawyer wordt een Netflix-serie. Gebaseerd op de boeken van Michael Connelly is er al een film verschenen met Matthew McConaughey. Nu zal de hoofdrol worden vertolkt door Manuel Garcia-Rulfo.

Serie maakt een rondreis

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om de serie van de grond te krijgen. The Lincoln Lawyer zou oorspronkelijk een serie worden voor CBS, maar toen dat niet door ging begon er een rondgang langs diverse opties. Netflix heeft nu dus de serie groen licht gegeven en tien afleveringen besteld.

Advocaat Mickey Haller

Met Garcia-Rulfo in de hoofdrol blijft de serie trouw aan het originele verhaal, dat geschreven is door Michael Connelly in zijn boeken. Garcia-Rulfo speelt advocaat Mickey Haller en de serie zal worden geschreven door David E. Kelly. Hij is de maker van zowel Big Little Lies als The Undoing. Ted Humphrey van The Good Wife is aangesteld als showrunner. Humphrey heeft dus wel ervaring met advocatenseries. Het eerste seizoen zal worden gebaseerd op het tweede boek uit de reeks: The Brass Verdict. De productie moet nog starten, dus de verwachting is dat The Lincoln Lawyer op zijn vroegste in 2022 te zien zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?