Trailers

Releasedatum en beelden van The Legend of Cocaine Island gelanceerd

Netflix kocht vorig jaar de rechten voor de documentaire The Legend of Cocaine Island en inmiddels staat de release bij de streamingdienst voor de deur. De komische documentaire-film laat zien hoe een wanhopige man op zoek gaat naar een verborgen schat. Inmiddels zijn de eerste beelden verschenen en weten we dat we vanaf 29 maart aan de slag kunnen met de docu.

Schatzoekers

Na de economische crisis ziet het er niet goed uit voor Rodney Hyden. De Amerikaan is de eigenaar van een klein bedrijf en een echte familieman. Als hij op een dag een verhaal hoort waardoor hij mogelijk in één keer uit de problemen kan komen, gaat hij aan de slag.

Rodney heeft gehoord dat er ergens op een eiland een schat is begraven. Gevoed door een combinatie van economische wanhoop en onwetendheid, komt Rodney met een plan om de schat op te graven. De schat waar hij naar op zoek is bestaat niet uit geld, maar uit cocaïne die zo’n 2 miljoen Amerikaanse dollar waard zou zijn. Met de hulp van andere buitenbeentjes en zonder enige drugservaring gaan Rodney en zijn team op zoek naar de schat, met verrassende resultaten.

The Legend of Cocaine Island op Netflix

The Legend of Cocaine Island is vanaf 29 maart te bekijken bij Netflix. In onderstaande video krijgen we alvast een idee van wat we van de documentaire van Theo Love kunnen verwachten. Hij legde eerder ook al uit waarom hij ervoor koos om dit idee te verfilmen.

“We hadden nooit het plan om een traditionele documentaire te maken. We wilden een film maken. Een grote, vermakelijke film. Ik ben opgegroeid met het idee dat documentaires saai, stoffig en educatief moesten zijn, totdat ik een abonnement kreeg op Netflix.” Love is dan ook blij met het feit dat Netflix de rechten voor de film heeft gekocht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?