Laatste Nieuws

The Last Kingdom verlengd met vierde seizoen

The Last Kingdom krijgt minimaal nog een vierde seizoen. De historische serie is door Netflix verlengd, zo heeft de serie zelf via zijn sociale kanalen naar buiten gebracht. Het derde seizoen werd in november gelanceerd, alleen niet mondiaal.

Wachten op seizoen 3

In onder meer Groot-Brittannië en de Benelux is het derde seizoen van The Last Kingdom nog niet verschenen. Dit komt door licentierechten van de serie. De BBC heeft The Last Kingdom gelanceerd, vanaf het tweede seizoen is Netflix een samenwerking aangegaan en vanaf het derde seizoen nam de streamingdienst de serie volledig over. Toch zijn er nog lopende licenties waardoor het derde seizoen niet mondiaal kon worden gelanceerd. In onder meer België is het dus nog even wachten voor dit seizoen zal verschijnen.

Alexander Dreymon

Een troost is dat er dus ook nog in ieder geval een vierde seizoen zal komen. Hoofdrolspeler Alexander Dreymon maakte dit nieuws bekend middels een video. In de video riep Dreymon, Uhtred in The Last Kingdom, zijn collega-acteurs op, want er is werk te doen: er gaat een vierde seizoen van The Last Kingdom gemaakt worden. Een releasedatum voor deze serie is er nog niet.

Als eerste weten wanneer het nieuwe seizoen van The Last Kingdom op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?