Laatste Nieuws

The Last Kingdom seizoen 5 officieel aangekondigd

Het vijfde seizoen van The Last Kingdom is officieel aangekondigd. Recent schreven we al een bericht dat het ernaar uit zag dat de serie in alle stilte was verlengd voor een vijfde seizoen. Inmiddels is ook de bevestiging eruit. Ondertussen wachten we in België nog op de release van seizoen 4.

Netflix Original

The Last Kingdom begon oorspronkelijk bij BBC, maar werd in 2017 overgenomen door Netflix. Daar zijn in België inmiddels de eerste drie seizoenen te bekijken, maar het wachten is op seizoen 4. Alhoewel dat seizoen in andere landen in april is toegevoegd aan het aanbod, zullen wij langer geduld moeten hebben. De reeks wordt tenslotte eerst uitgezonden bij BBC First voordat het naar Netflix komt. Een releasedatum voor het vierde seizoen is dan ook nog niet bekend.

The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix

Wel mogen we ons alvast opmaken voor een vijfde seizoen van The Last Kingdom. Door middel van een video maakte de cast bekend dat de reeks verlengd is. Seizoen 5 bestaat uit tien afleveringen. Ook daarvan is het nog niet bekend wanneer de afleveringen naar Netflix in België komen.

Wil jij als eerste weten wanneer The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?