Laatste Nieuws

The Last Kingdom in geheim vernieuwd voor vijfde seizoen??

Alhoewel het al een tijdje stil is rondom The Last Kingdom, lijken fans van de serie zich op te mogen maken voor een vijfde seizoen van de reeks. Zo verklapte showrunner Stephen Butchard al het één en ander over een seizoen 5. Ondertussen wachten we in België nog op de release van seizoen 4.

Netflix Original

The Last Kingdom ging oorspronkelijk van start bij BBC, maar is sinds 2017 in handen van Netflix. Ook toentertijd bleef het stil rondom het bestellen van een vervolg, maar werd in alle stilte wel gewerkt aan nieuwe afleveringen. Zo kwam het derde seizoen zeer verrassend online. Mogelijk gebeurt dat binnenkort ook met het vijfde seizoen.

Volgens showrunner Stephan Butchard wordt er namelijk wel gewerkt. In Winter is Coming vertelde hij dat corona ervoor zorgde dat alles stil kwam te liggen, maar inmiddels wordt alles langzaam weer opgestart. Er wordt dan ook wel serieus gewerkt aan een seizoen 5.

The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in april toegevoegd aan het aanbod van Netflix in verschillende landen. In België moeten we nog even geduld hebben. Dat heeft alles te maken met het feit dat de reeks eerst uitgezonden wordt bij BBC First. Daardoor moeten we op Netflix in België langer wachten. Een releaseperiode voor seizoen 4 is nog niet bekend.