Laatste Nieuws

The Kominsky Method krijgt tweede seizoen op Netflix

The Kominsky Method

The Kominsky Method is bij Netflix in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes. De Netflix Original deed het zelfs zo goed, dat het kon rekenen op twee Golden Globes. Nu is duidelijk geworden dat de komedieserie is verlengd met een tweede seizoen.

The Kominsky Method

The Kominsky Method vertelt het verhaal van Sandy Kominsky en Norman Newlander. Sandy was in het verleden acteur en geeft tegenwoordig acteerlessen, terwijl Norman recent zijn vrouw is kwijtgeraakt en nog het beste van het leven probeert te maken. Een flinke uitdaging voor twee mannen op leeftijd. Als er dan ook nog eens een vrouw het leven van Sandy binnen wandelt, is het de vraag of dat wel goed gaat.

The Kominsky Method krijgt tweede seizoen van Netflix

The Kominsky Method is verlengd met een tweede seizoen. Recent werd al duidelijk dat zowel Netflix als iedereen die bij The Kominsky Method betrokken was graag een tweede seizoen zou zien. Toch kwam men er eerst nog niet helemaal uit. Zo wilde Netflix het aantal afleveringen graag uitbreiden tot dertien. Onder meer hoofdrolspeler Michael Douglas houdt het liever wat korter. Met acht afleveringen is nu een akkoord gekomen voor een tweede seizoen. Naar verwachting kunnen we seizoen 2 nog dit jaar op Netflix verwachten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer The Kominsky Method seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!