Laatste Nieuws

The Kissing Booth 3 besteld: release in 2021

Het verhaal van The Kissing Booth is nog niet voorbij. Nadat het eerste deel uitgroeide tot een van de meest bekeken films uit 2018, besloot Netflix ook een vervolg te bestellen. Dat tweede deel verscheen afgelopen vrijdag op Netflix en nu blijkt dat er ook al een derde deel onderweg is.

Romantische komediefilms

Netflix introduceerde in 2018 met succes de Summer of Love. Achtereenvolgens verschenen The Kissing Booth, To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess is a Loser. The Kissing Booth scoorde dat jaar zo goed dat het zelfs één van de meest bekeken films werd. In het eerste deel maakten we kennis met Elle en Lee. De twee zijn al van jongs af aan beste vrienden en hebben een paar duidelijke regels. Een daarvan is dat Elle niet mag daten met Lee’s knappe broer Noah, maar die wordt verbroken zodra Elle en Noah elkaar voor het eerst kussen in een kissing booth.

In het tweede deel stond de relatie van Noah en Elle voor de nodige problemen. De twee wonen momenteel ver van elkaar vandaan sinds Noah is begonnen op de universiteit. Het duurt niet lang voordat Elle gevoelens ontwikkelt voor een ander.

The Kissing Booth seizoen 3 op Netflix

Goed nieuws voor de fans van The Kissing Booth. Meteen na de opnames van het tweede deel van de film, is in het diepste geheim ook een derde film opgenomen. Dat derde deel komt al in 2021 op Netflix en gaat verder waar het tweede deel stopte. Met onderstaande video krijg je alvast een exclusieve sneak peek voor deel 3.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?