Laatste Nieuws

The Kissing Booth 2 in juli naar Netflix

Het vervolg van The Kissing Booth is onderweg naar Netflix. Vanaf 24 juli kunnen we op Netflix aan de slag met het tweede deel van de film. Dat werd duidelijk tijdens een Q&A met hoofdrolspeelster Joey King. De trailer is begin juli ook gelanceerd.

Romantische komediefilms

De zomer van 2018 werd op Netflix omgedoopt tot de Summer of Love waarin romantische komediefilms elkaar in rap tempo opvolgden. Een van de succesvolle films die toen verscheen was The Kissing Booth. Netflix besloot dan ook een sequel te maken van de film waarvoor Joey King, Joel Courtney en Jacob Elordi terugkeren.

Verliefd

In de eerste film van The Kissing Booth zagen we hoe Elle Evans (King) verliefd wordt op de broer van haar beste vriend Lee. Het probleem is alleen dat ze eigenlijk al jarenlang een aantal belangrijke regels hebben. Een daarvan is dat Ellie nooit mag omkijken naar Noah, de broer van Lee. Als ze elkaar per ongeluk kussen in een kissing booth verandert echter alles. The Kissing Booth 2 komt op 24 juli naar Netflix. Hieronder zie je alvast de complete Q&A én de trailer.

Trailer The Kissing Booth 2

Q&A met Joey King

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?