Laatste Nieuws

The Haunting of Hill House krijgt tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van The Haunting of Hill House. Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de serie. Seizoen 2 wordt een op zichzelf staand verhaal en daarmee wordt The Haunting dan ook een anthologie serie. In 2020 komt The Haunting of Bly Manor naar Netflix.

The Haunting anthologie serie

The Haunting of Hill House groeide vorig jaar uit tot een groot succes bij Netflix. Massaal werd dan ook gevraagd om een vervolg en die gaat er nu komen. Het tweede seizoen zal echter geen connectie hebben met het vorige seizoen. De acteurs van seizoen 1 keren dan ook niet terug. Daarmee wordt The Haunting een anthologie serie waarbij in ieder seizoen een losstaand verhaal centraal staat.

The Haunting of Bly Manor naar Netflix

Het tweede seizoen van The Haunting gaat door het leven als The Haunting of Bly Manor. Seizoen 2 wordt in 2020 op Netflix verwacht en het verhaal is gebaseerd op dat uit het boek The Turn of the Screw van Henry James. In seizoen 2 worden we meegenomen naar een oud landhuis waar twee wezen worden verzorgd door een jonge gouvernante.

In de toekomst lijken we naast The Haunting ook nog meer te kunnen verwachten van makers Mike Flanagan en Trevor Macy. De twee hebben een deal gesloten waarbij ze exclusief aan de slag gaan voor Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?