Laatste Nieuws

The Haunting of Hill House gaat Halloween dit jaar vullen

The Haunting of Hill House Netflix

Halloween kan gevuld worden met een nieuwe tiendelige horrorserie. De deuren van The Haunting of Hill House gaan namelijk open op vrijdag 12 oktober, twee weken voor Halloween. Netflix voegt de gehele serie dan in één keer toe aan het aanbod.

Iconische roman van Shirley Jackson

The Haunting of Hill House is een moderne adaptatie van Shirley Jackson’s iconische roman. Het verhaal gaat over een groep broers en zussen die als kinderen opgroeide in een huis dat later het meest beroemde spookhuis van het land werd. Eenmaal volwassen komen ze na een tragedie weer samen om de geesten uit het verleden te confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken anderen echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House.

Michiel Huisman in hoofdrol

Mike Flanagan heeft met onder meer Gerald’s Game, Hush en Oculus al heel wat horrortitels op zijn naam staan, hij heeft nu ook The Haunting of Hill House geregisseerd. De hoofdrollen zijn voor Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw en Julian Hilliard. Vanaf 12 oktober is het gehele seizoen te zien op Netflix.