Trailers

The Hangover meets Groundhog Day in Naked

Naked Netflix

Je stapt naakt uit een lift van een hotel, terwijl je op dat moment moet trouwen. En iedere keer als er iets mis gaat, dan wordt hij teruggestuurd in de tijd om opnieuw de lift uit te stappen. Marlon Wayans overkomt het in Naked, deze film komt op 11 augustus op Netflix.

Twee grote films gemixt

Na het zien van de trailer ontkom je er niet aan om sterk te denken aan twee films. Op het moment dat je moet trouwen sta je ergens waarvan je geen idee hebt hoe je daar gekomen bent. Doet je dat ergens aan denken? Inderdaad The Hangover.

En de klassieke film Groundhog Day met Bill Murray heeft ons al eens laten zien hoe fascinerend het kan zijn als je telkens dezelfde dag beleeft. Maar hoe slaag je erin om daar weer uit te komen. Voor datzelfde probleem staat Marlon Wayans, de acteur die de hoofdrol heeft in Naked.

Hij staat op het punt om te gaan trouwen met zijn droomvrouw, terwijl de familie van de bruid hem eigenlijk totaal niet zin zitten. En de fratsen waar hij nu in is beland maken het niet bepaald beter. Hoe gaat hij dit allemaal oplossen? Dat gaan we zien op Netflix vanaf 11 augustus.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?