Laatste Nieuws

The Good Place sluit af met vierde seizoen

Het einde van The Good Place is in zicht. Bedenker Mike Schur heeft laten weten dat het na vier seizoenen klaar is met de reeks. De bedenker had al langer het idee dat de serie niet te lang door moest gaan en is blij met het totaal van vier seizoenen.

The Good Place

The Good Place is een komedieserie met een hoofdrol voor Eleanor Shellstrop. Als ze doodgaat, komt ze op de Goede Plaats terecht. Een plek waarvan ze nooit gedacht had er terecht te komen, maar nu ze er is wil ze ook echt een beter mens worden. Michael is de leider van The Good Place. Hij komt steeds meer over de mensen in The Good Place te weten en zelfs de kijkers komen voor grote verrassingen te staan.

The Good Place stopt na vier seizoenen

Na vier seizoenen is het klaar voor Eleanor en de anderen in The Good Place. Bedenker Schur is daar content mee. “Deze serie is nooit bestemd geweest om negen seizoenen te maken. Het is geen verhaal waarvan je 200 afleveringen kunt maken. We hebben er lang over nagedacht en er is nu een duidelijk plan.”

Ook NBC, dat de uitzendrechten van de serie heeft voor de Verenigde Staten, kon zich vinden in de plannen van Schur. Het laatste seizoen verschijnt in het najaar bij NBC. Op Netflix worden nieuwe afleveringen weer één dag na de release in de Verenigde Staten verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?