Laatste Nieuws

The Good Place seizoen 4 bevestigd

The Good Place seizoen 3

NBC heeft bekendgemaakt dat het verhaal van The Good Place nog niet klaar is. De serie keert volgend jaar winter terug voor alweer zijn vierde seizoen. In onder meer België zijn de rechten van The Good Place in handen van Netflix.

Derde seizoen in volle gang

Bij NBC wordt het derde seizoen momenteel nog uitgezonden. De uitzendingen van seizoen 3 begonnen op 27 september en liggen vanaf 6 december even stil in verband met de feestdagen. Op Netflix in België worden de nieuwe afleveringen steeds één dag na de release in de Verenigde Staten ook toegevoegd aan het aanbod.

Ondanks dat de afleveringen nog in volle gang zijn, is het netwerk al zo verzekerd van het succes van de komedieserie dat The Good Place al vernieuwd is voor een vierde seizoen. Het netwerk heeft alleen nog geen uitspraken gedaan over hoeveel nieuwe afleveringen we kunnen verwachten voor seizoen 4.

The Good Place seizoen 4 bevestigd

Het succesvolle The Good Place speelt zich af in het hiernamaals. Alle hoofdrolspelers zijn overleden en zijn naar The Good Place gestuurd. Daar is het echter maar de vraag of ze er ook echt thuis horen. De verwachting is dat The Good Place in het najaar van 2019 terugkeert voor zijn vierde seizoen.