Laatste Nieuws

The Good Place nu al op winterbreak richting eindspel

Het vierde seizoen van The Good Place ligt de komende weken alweer stil. Het slotseizoen van de komische reeks is negen afleveringen onderweg, maar zal pas in 2020 weer verder gaan.

Jaarlijkse winterbreak

In alle seizoenen van The Good Place is een behoorlijk grote winterbreak ingeruimd. De eerste seizoenen was dat zelfs ruim twee maanden, dit jaar komen we ‘goed weg’ met slechts anderhalve maand pauze. In de Verenigde Staten wordt The Good Place uitgezonden door NBC en deze zender gebruikt de feestperiode vanaf Thanksgiving tot en met de jaarwisseling voor andere programma’s. Zo ligt The Good Place dus stil.

Extra lang slotstuk voor The Good Place

De komedie van Michael Schur (Brooklyn Nine-Nine) met Kristen Bell en Ted Danson in de hoofdrollen is in het vierde seizoen negen afleveringen onderweg. Op 9 januari wordt de volgende aflevering uitgezonden in de Verenigde Staten en een dag later zal deze al te zien zijn op Netflix in België. Op 30 januari is vervolgens de dertiende en tevens allerlaatste aflevering. Met de titel When You’re Ready krijgen we wel een mooi slotstuk, want de laatste episode van The Good Place zal liefst een uur duren. Daar waar de gebruikelijke afleveringen slechts 22 minuten bedragen.