Laatste Nieuws

The Good Cop al na één seizoen gecanceld

Tony Danza en Josh Groban keren niet terug in The Good Cop. De drama-komedie is namelijk na één seizoen al gecanceld. Het openingsseizoen verscheen op 21 september op Netflix, maar het blijkt gelijk het enige seizoen te zijn.

Danza en Groban als vader en zoon

Danza speelde Antony Caruso, een voormalig agent in New York die door corruptie in de gevangenis heeft gezeten. Zijn zoon Tony Caruso (gespeeld door Groban) is het omgekeerde. Hij is een puntje precies en doet alles volgens de letter der wet. Tony leidt een politieteam, waar zijn vader zich steeds vaker tegenaan bemoeit. De tien afleveringen behandelden steeds één losse zaak, waarin een hele lichte rode draad speelde rondom de dood van de vrouw van Anthony.

Fijne wegkijkserie

The Good Cop was een fijne wegkijkserie. Toch wist het Netflix niet voldoende te overtuigen om een tweede seizoen te bestellen. “We zijn dankbaar voor creator Andy Breckman en zijn team van producers, schrijvers en de cast. Het leverde een klassiek vader-zoon verhaal op”, zo klinkt het in de verklaring van Netflix. Kijkcijfers van The Good Cop zijn niet bekendgemaakt door Netflix, op IMDb heeft de serie een 7 na ruim drieduizend stemmen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?