Laatste Nieuws

The Fall keert mogelijk toch terug voor vierde seizoen

The Fall keert mogelijk toch terug voor een vierde seizoen. Bijna vijf jaar na de lancering van seizoen 3 van de serie, heeft Gillian Anderson verklapt dat ze graag weer in de huid zou kruipen van Stella Gibson. Inmiddels worden er gesprekken gevoerd om de serie te hervatten. Dat vertelde Anderson bij Variety.

Let op: dit artikel bevat grote spoilers als je The Fall nog niet hebt gezien

Ten einde

Lange tijd leek The Fall na drie seizoenen klaar, tot nu. Als Anderson de vraag voorgelegd krijgt welk karakter ze graag weer zou willen spelen, is ze duidelijk: “Ik denk waarschijnlijk Stella Gibson in The Fall en dat is iets waar we over in gesprek zijn. Zelfs na het eindigen van de drie seizoenen, spraken we over het feit dat de serie op een dag mogelijk terug zou keren. Misschien op dezelfde manier dat ‘Prime Suspect’ terugkwam. Er waren enorme pauzes tussen hun seizoenen. Onze schrijver Allan Cubitt is klaar om er weer in te duiken en het opnieuw te bekijken.”

Jamie Dornan

Eerder leek een vierde seizoen van The Fall enigszins uitgesloten, omdat we in het derde seizoen afscheid namen van Paul Spector, gespeeld door Jamie Dornan. Dat lijkt echter geen obstakel te worden. Schrijver Cubitt liet tenslotte eerder al weten: “Ik heb wat gedachten. Maar ik ben ook heel enthousiast om andere dingen te doen, dus het zal niet meteen zijn.” Nu Cubitt en Anderson klaar zijn voor een vierde seizoen, lijkt het een kwestie van tijd tot The Fall terugkeert voor een vierde seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?