Laatste Nieuws

The End of the F***ing World krijgt alsnog verrassend tweede seizoen

The End Of The Fucking World Netflix

The End of the F***ing World zal alsnog terugkeren voor een tweede seizoen. Een klein jaar geleden was de zwarte komedie te zien op Channel 4 en verscheen in januari op Netflix. Toen sloeg de serie werkelijk in als een bom en ontving onder meer BAFTA-nominaties. De intentie was om het bij één seizoen te laten, maar dat is nu toch veranderd.

Bizarre reis van James en Alyssa

In The End of the F***ing World werd de bizarre reis van James en Alyssa gevolgd. James is eigenlijk al sinds de zelfmoord van zijn moeder ontspoord en hij wil nu zelf ook iemand doden. Het slachtoffer daarvoor wordt Alyssa, een meisje die haar moeder en stiefvader zat is. Rebels wil ze haar vader op gaan zoeken en samen met James gaat ze op reis. Alles loopt echter anders in deze zwarte komedie, waarin we aan het einde met een grote vraag achterbleven.

Best bekeken serie ooit voor Channel 4

In de laatst scene werd het beeld namelijk op zwart gedraaid en het leek erop dat het daarbij zou blijven. Nu is dus liefst acht maanden na de release op Netflix alsnog een nieuw seizoen besteld. De streamingdienst werkt daarbij opnieuw samen met Channel 4, want de Britse omroep maakte de verlenging als eerste bekend. Voor Channel 4 is The End of the F***ing World de best bekeken en gestreamde serie ooit. Het tweede seizoen zal opnieuw worden geschreven door Charlie Covell, de personages worden gebaseerd op de comic books van Charles Forsman. Een releasedatum van het tweede seizoen van The End of the F***ing World is nog niet bekendgemaakt.

Wil jij als eerste weten wanneer The End of the F****ing World verschijnt op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!