Laatste Nieuws

The Crown seizoen 5: Eerste beelden van Staunton als Queen Elizabeth

Achter de schermen wordt al een tijdje hard gewerkt aan het laatste tijdperk van The Crown. Voor seizoen 5 en seizoen 6 maken we kennis met de laatste Queen Elizabeth. Door de tijdsprong die gemaakt wordt, maken we in seizoen 5 kennis met Imelda Staunton als Queen Elizabeth. Nu zijn de eerste beelden van haar verschenen.

Queen Elizabeth

In The Crown hebben we inmiddels al kennisgemaakt met twee acteurs die de rol van Queen Elizabeth vertolkten. In het eerste seizoen was dat Claire Foy als de jonge Elizabeth en na twee seizoenen werd het stokje overgedragen aan Olivia Colman. Voor het vijfde en zesde seizoen wordt Queen Elizabeth dus gespeeld door Imelda Staunton.

Cast krijgt vorm

Naast Queen Elizabeth zijn ook al de nodige andere rollen vergeven. Jonathan Pryce speelt Prince Philip, Lesley Manville (prinses Margaret), Elizabeth Debicki (Diana), Dominic West (prins Charles) en Jonny Lee Miller (John Major) werden al bekendgemaakt. Op bovenstaande foto zien we Staunton alvast als Queen Elizabeth. Het wachten is nu op de releasedatum van The Crown seizoen 5.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?