Trailers

Langverwachte The Crown seizoen 3 heeft trailer

The Crown seizoen 3 zal komende maand eindelijk verschijnen op Netflix. Na een onderbreking van twee jaar gaat de dramaserie over het leven van Queen Elizabeth verder. Olivia Colman kruipt de komende twee seizoenen in de rol van hare majesteit en de trailer is nu verschenen.

Snel veranderend politiek klimaat

In het derde seizoen van The Crown maakt een nieuweling zijn opwachting op Downing Street terwijl Queen Elizabeth en haar familie worstelen met een snel veranderend politiek klimaat in Groot-Brittannië. Het is de tijd van Koude Oorlog paranoia, het jetset leven en de razendsnelle ontwikkeling binnen de ruimtevaarttechniek. De uitbundigheid van de jaren ‘60 en de kater van de jaren ‘70 zorgen ervoor dat Elizabeth en de royals zich moeten aanpassen aan een nieuwe, vrijere, maar ook turbulente wereld.

Lang wachten

The Crown vertelt het levensverhaal van Queen Elizabeth. Omdat er in ieder seizoen ongeveer een decennium wordt behandeld, moeten de acteurs ook snel ‘ouder worden’. Om dit op te lossen wordt de cast om de twee seizoenen vernieuwd. Nadeel was hierdoor wel dat er liefst twee jaar tussen het tweede en het derde seizoen zat. Op het vierde seizoen zal niet zo lang gewacht hoeven te worden, want deze is al in productie. Seizoen 3 van The Crown is vanaf 17 november te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van The Crown seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?