Laatste Nieuws

The Crown keert pas in 2019 terug voor derde seizoen

The Crown seizoen 2

Een teleurstelling voor de fans van The Crown. Door de recast duurt het langer voor het nieuwe seizoen zal verschijnen. Kwamen de eerste twee jaargangen over het leven van Queen Elizabeth in het najaar van 2016 en 2017, nu zal de serie pas weer verder gaan in 2019. Naast dit nieuws heeft Netflix ook twee nieuwe acteurs bekendgemaakt die zijn vastgelegd.

Margaret en Wilson hebben vertolkers

In The Crown wordt het leven van Queen Elizabeth gevolgd. Door de grote tijdsprongen die gemaakt worden moesten de acteurs na twee seizoenen worden vervangen. In het derde en vierde seizoen zal Olivia Colman de rol overnemen van Claire Foy als Queen Elizabeth en Tobias Menzies is de nieuwe Prins Philip. Prinses Margaret zal gespeeld gaan worden door Helena Bonham Carter, terwijl Jason Watkins de rol van Prime Minister Harold Wilson vertolken.

Bang voor de rol van Margaret

“Ik ben enthousiast om onderdeel te worden van The Crown”, zo laat Watkins weten. Harold Wilson is een belangrijk en fascinerend personage geweest in onze historie. Ik kijk er dan ook naar uit om hem tot leven te brengen.” Helena Bonham Carter over haar rol: “Ik weet niet waar ik meer bang voor ben. De echte Prinses Margaret eer aan doen, of in de voetsporen treden van Vanessa Kirby die de rol fantastisch invulde.”

Verhaal van The Crown gaat pas in 2019 weer verder

Doordat er nog altijd castleden worden vastgelegd en daarnaast er verbouwingen worden verricht aan diverse gebouwen om de serie naar de nieuwe jaren te tillen, is het wachten geblazen op de productie. De opnames moeten nog beginnen, waardoor het derde seizoen pas in 2019 zal verschijnen. De verwachting is dat er geen groot gat zal zitten tussen het derde en het vierde seizoen, omdat de meeste acteurs gelijk voor deze twee seizoenen zijn vastgelegd.