Laatste Nieuws

Bodyguard seizoen 2 in de maak? Madden op gesprek

De signalen worden steeds sterker dat er een tweede seizoen van Bodyguard gaat komen. De BBC-serie staat sinds kort ook op Netflix en is wereldwijd een groot succes. Doordat het de best bekeken BBC-serie is van de afgelopen tien jaar, zijn de makers in gesprek over een vervolg.

Onderhandelingen lopen

Schrijver Jed Mercurio zit al om de tafel met de BBC, maar een definitief besluit is nog niet gevallen. Toch lijkt er nu wel echt vorm te komen in de onderhandelingen. Acteur Richard Madden heeft namelijk meer bekendgemaakt. De Schotse hoofdrolspeler, hij vertolkt bodyguard en oorlogsveteraan David Budd, heeft in een gesprek met Deadline laten weten dat er snel duidelijkheid zal komen.

Madden vraag zich af hoe David verder moet

“Ik denk dat een tweede seizoen mogelijk is. Ik heb een afspraak gepland staan met Mercurio. Dan ga ik horen wat er in het briljante brein van Jed is opgekomen. Ik vraag mezelf vooral af wat er met David zal gaan gebeuren. Hij heeft nogal een aantal heftige maanden achter de rug. Wat staat hem nog meer te wachten?” Wil jij als eerste weten wanneer Bodyguard 2 eraan komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Amerikanen in verwarring: Mom of Ma’am

Al is The Bodyguard ook in de Verenigde Staten een hit, toch ontstond er in Amerika wel wat reuring. Want riep David Budd nou telkens mom? Het misverstand was voor Netflix aanleiding om deze brandende vraag om te zetten in een filmpje.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?